Usuwanie użytkownika

Usuwanie użytkownika zaczynamy od znalezienia w menu po lewej stronie opcji “Użytkownicy”. Po najechaniu na nią myszką i rozwinięciu menuwybieramy “Wszyscy użytkownicy”. Zostaniemy przekierowani na podstronę gdzie zobaczymy listę wszystkich dostępnych użytkowników.

Po najechaniu na użytkownika, którego chcemy usunąć pojawi się menu z dostępnymi opcjami. Klikamy na “Usuń” i potwierdzamy wybór.

Usuwanie wielu użytkowników

Aby usunąć wielu użytkowników naraz należy zaznaczyć checkbox ( 1 ), który znajduje się przy każdym użytkowniku, którego chcemy usunąć, a następnie rozwijamy listę masowych działań ( 2 ) , która znajduje się nad i pod tabelką z użytkownikami. Z rozwiniętej listy klikamy zastosuj ( 3 ) i potwierdzamy.

 

 

 

Wróć do poprzedniej strony
Autor:
Mateusz Grzybowski
O autorze
To on całymi dniami tworzy jakieś szlaczki, z których wychodzą później strony, czy programy. W życiu kieruje się domeną "dziwne, u mnie działa...". Codziennie konwertuje kawę na kod - to pewnie przez niego w firmie kawa tak szybko schodzi ;) Po pracy lubi zajmować się pracą ;)